ویژگی یکم: انسانهای بزرگ اول فکر می کنند، بعد حرف میزنندانسانهای متوسط اول حرف میزنند، بعد فکر می کنند.انسانهای کوچک اصلا فکر نمیکنند. ویژگی دوم: انسانهای بزرگ بدیهای دیگران را فراموش می کنند.انسانهای متوسط خوبیهای دیگران را فراموش می کنند.انسانهای کوچک قبول ندارند که چیزی را فراموش میکنند. ویژگی سوم: انسانهای بزرگ انتقادپذیرند.انسانهای متوسط انتقاد گریزند.انسانهای کوچک انتقاد ستیزند. ویژگی …
بیشتر بخوانید »روزنامه نگار و پژوهشگر آلمانی:
اگر خوارزمی نبود، کامپیوتر و اینترنت هم نبود “ولفگانگ گونترلرش” رئیس تحریریه روزنامه آلمانی “فرانکفورتر آلگانیه تسایتونگ” در مطلبی در این باره نوشت: اگر نظریات “ابو جعفر محمد بن موسی خوارزمی” موسس علم جبر و لگاریتم و واضع فرمول های اصلی ریاضیات نوین نبود جهان امروز اینترنت و کامپیوتر را نمی شناخت. لرش با بیان این که پیشگامان ریاضیات نوین …
بیشتر بخوانید »گزیده سخنان رئیس جمهور ترکیه در مجمع عمومی سازمان ملل
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه که به منظور شرکت در هفتادوششمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به سر میبرد، در گفتگو با خبرنگاران در خانه تُرک درباره اختلاف بر سر پروژه ساخت جنگنده های اف-۳۵ گفت: ترکیه درباره مساله اف-۳۵ رفتار صادقانه ای داشته است اما متاسفانه آمریکا در این مورد صادقانه عمل نکرده است. اردوغان در …
بیشتر بخوانید »موضع «اتحادیه عالمان و دانشگاهیان مسلمان» در قبال تحولات اخیر افغانستان و چشمانداز آیندهی آن
گفتگوی خبری با حضور دکتر علی محی الدین قره داغی دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان مهمترین بخش از سخنان دبیرکل اتحادیه به مردم افغانستان تبریک میگوید و از رفتارهای توأم با بخشش و مهرورزی و پرهیز از خونریزی که برخاسته از عقیده و شریعت اسلام است خشنود است. از تلاشهای امیر قطر و مردم این کشور در میزبانی از گفتگوهای …
بیشتر بخوانید »آشنایی با رهبران حرکت طالبان
کارنامه کوتاه شماری از رهبران کنونی طالبان . ملا هبتالله آخوندزاده ملا هبتالله آخوندزاده اکنون در میان سران طالبان در امور مذهبی، سیاسی و نظامی حرف آخر را میزند. با این حال گفته میشود که حوزه اصلی نفوذ او امور مذهبی است و اکثر فتواهای طالبان از سوی وی صادر میشود. ملا هبتالله آخوندزاده بین سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۶ میلادی …
بیشتر بخوانید »«آیه الله شیخ محمد مردوخ»؛ نامآورترین روحانی کردستان
آیتالله شیخ محمد مردوخ ملقب به جمالالدین فرزند مرحوم شیخ عبدالمؤمن در ۲۷ رجب سال ۱۲۹۷ هجری قمری برابر با ۱۲۵۶ خورشیدی در سنندج به دنیا آمد و نامآورترین روحانی کُردستان در عهد قاجار و پهلوی است. به گزارش ایکنا از کردستان، آیتالله شیخ محمد مردوخ ملقب به جمالالدین فرزند مرحوم شیخ عبدالمؤمن در ۲۷ رجب سال ۱۲۹۷ هجری قمری …
بیشتر بخوانید »ناصر سبحانی “حقگرا”یی که حیاتش را به تعفُّنِ “توجیه” آلوده نکرد.
ناصر سبحانی “حقگرا”یی که حیاتش را به تعفُّنِ “توجیه” آلوده نکرد بە قلم محسن نیکخواه ۱. یکی از بدبختیهای بزرگ بشر، توجیه است: توجیهِ ایمانسوزِ حقسوزِ وجدانسوز. انسان، هیچ وقت ایماناش و حقگراییاش و وجداناش نمیسوزد و خاکستر نمیشود و با خاک یکسان نمیشود مادامیکه پای این توجیهِ ویرانگر در میان نباشد. سفّاکترین سفّاکانِ تاریخ هم برای سفّاکیاشان لازم است …
بیشتر بخوانید »همنشین یار مهربان
روایتی از زندگی مرحوم ماموستا ملاسعید سلیمی موسس اولین کتابخانه جوانرود؛مردی که همه عمر همنشین «یار مهربان» بود خبرگزاری کردپرس به مناسبت درگذشت مرحوم ماموستا ملاسعید سلیمی از خدمتگزاران خوش نام عرصه فرهنگ منطقه اورامانات و موسس اولین کتابخانه جوانرود، روایتی خواندنی از زندگی این شخصیت از زبان فرزند ایشان تهیه کرده که در ادامه می خوانید: پایگاه خبری تحلیلی …
بیشتر بخوانید »فریب خوردن به حزب و تشکیلات
نویسنده: استاد احمد مفتی زاده به این مطلب اشاره ای شد که بسیاری از مسلمانان مجذوب پدیده تشکیلاتی حزب و گروه اند. در نظر آنان خود این امر ارزش ذاتی یافته. حال آنکه این گونه نیست. این اشاره به همین خاطر است.به طور ساده، می توان گفت: دلایل بسیاری وجود دارد که این نوع فریفتگی مردم نسبت به حزب، گروه …
بیشتر بخوانید »اسلامی که دیگران را به آن فرا می خوانیم، نویسنده: علامه یوسف قرضاوی
اسلامی است که عقل را مورد خطاب قرار داده و در فهم دین و آبادانی دنیا به آن اعتماد دارد، اسلامی که به علم و دانش گستری و استفاده از جدیدترین تئوری های علمی دعوت می کند و دستاوردهای علمی در تمام میدان ها را می پذیرد، اندیشیدن را عبادت دانسته و فراگیری هر علمی را که امت به آن …
بیشتر بخوانید » به یاد ربیع دل ها
یازدهم آذرماه برای ایرانیان اهل سنت و کورد، روزی تلخ است؛روزی که آسمان دیانت و ادب، از درخشش ستاره ای پر فروغ یعنی علامه ماموستا محمد ربیعی (اعلی الله مقامه و اسکنه الفردوس الأعلى من جنته) محروم شد! دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۷۵ حدود ساعت ۷ و ربع صبح در حالی که آماده رفتن به روستای محل تدریس بودم، با صدای …
بیشتر بخوانید »قطر؛ بازیگری فعال در تمام عرصه ها
فعالیت #قطر در تمام عرصههای سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی، در حوزهی منطقه و بین الملل، به خلقِ پرستیژ ویژهای برای این کشور کوچک حاشیهی خلیج فارس منجر شده است. ?تعدد اقدامات این کشور تنها در نوامبر سال جاری نشان از فعالیت و پویایی بی حد و مرز #قطر در عرصهی بینالملل دارد. ?کمیتهی قطری بازسازی غزه در اواسط نوامبر …
بیشتر بخوانید »مقدمه ای بر کتاب (حقوق و آزادی ها)
ماموستا ملا محمد ملازاده بسم الله الرّحمن الرّحیم به أستعین، علیه توکّلت و إلیه أُنیب الحمد لله ربّ العالمین، و صلوات الله و سلامه و برکاته علی إمام المرسلین سیّدنا محمد الأمین و علی آله و صحبه و من تبعهم باحسان الی یوم الدین. و بعد: خداوند جلّ جلاله می فرماید:﴿ یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ …
بیشتر بخوانید »مروری گذرا بر شخصیّت و اندیشههای استاد ناصر سبحانی
نویسنده: هیوا راشدی استاد ناصر سبحانی عالمی ربّانی، رهبری تأثیرگذار از تبار سلف بود که عمر خویش را در خدمت قرآن و تدبّر و اندیشه در معانی آن سپری کرد. وی به معنی واقعی کلمه اهل علم بود و صاحب اندیشه و یار و همنشین مطالعه و غوطهور در دنیای معرفت و از نتیجهی تفکّر و تدبّرش اندیشهها و نظرات تازه …
بیشتر بخوانید »به مناسبت سالیاد شهادت استاد ناصر سبحانی
بانام ویاد خدای شهید حمدوثناوسپاس خاص رب العالمین است نه ارباب” جبارولئیم”فریادرس وفرمانروای جهان هستی تنها اوست وما ، تنهاوتنها دربرابر او سربه عبادت وعبودیت فرودآوریم وتنها ازاو یاری طلبیم، آنهم نه نیازهای حقیر وخواست های خودخواهانه ودنی، بلکه هدایت یافتن برصراط مستقیم، راه انبیاء وصدقین وشهداوصالحین، راه بندگانی که درعشق می گدازند وباخدا پیمان می بندند، به دیده تزکی …
بیشتر بخوانید »