آخرین خبرها

دانش و پیشرفت

به مناسبت در گذشت علامه دکتر قرضاوی

بیوگرافی دکتر یوسف قرضاوی خاستگاه و تحصیلات دکتر یوسف قرضاوی در روستای صفت تراب مرکز محله الکبری در استان غربی مصر به دنیا آمد؛ به نوشته حافظ ابن حجر و دیگر نویسندگان، عبدالله بن حارث بن جزء الزبیدی آخرین صحابه ای که در مصر وفات کرده است در این روستا مدفون است. تاریخ ولادت قرضاوی مصادف با ۹/۹/۱۹۲۶ بوده است؛ …

بیشتر بخوانید »

گرسنگی معده _ گرسنگی مغز

هنگامی که گرسنه میشویم به دنبال تهیه غذا میرویم ؛هنگامیکه تشنه میشویم به دنبال آب میرویم !ما و سایر موجودات زنده از این نظر با هم مشترکیم اما آنچه بهما امتیاز انسان بودن بخشیده و میبخشد اینست که گرسنگی و تشنگی فکری را هم میفهمیم و این حس بیشتر زمانی به ما دست میدهد که از یک حداقل آگاهی و …

بیشتر بخوانید »

روزنامه نگار و پژوهشگر آلمانی:

اگر خوارزمی نبود، کامپیوتر و اینترنت هم نبود “ولفگانگ گونترلرش” رئیس تحریریه روزنامه آلمانی “فرانکفورتر آلگانیه تسایتونگ” در مطلبی در این باره نوشت: اگر نظریات “ابو جعفر محمد بن موسی خوارزمی” موسس علم جبر و لگاریتم و واضع فرمول های اصلی ریاضیات نوین نبود جهان امروز اینترنت و کامپیوتر را نمی شناخت. لرش با بیان این که پیشگامان ریاضیات نوین …

بیشتر بخوانید »

«آیه الله شیخ محمد مردوخ»؛ نام‌آورترین روحانی کردستان

آیت‌الله شیخ محمد مردوخ ملقب به جمال‌الدین فرزند مرحوم شیخ عبدالمؤمن در ۲۷ رجب سال ۱۲۹۷ هجری قمری برابر با ۱۲۵۶ خورشیدی در سنندج به دنیا آمد و نام‌آورترین روحانی کُردستان در عهد قاجار و پهلوی است. به گزارش ایکنا از کردستان، آیت‌الله شیخ محمد مردوخ ملقب به جمال‌الدین فرزند مرحوم شیخ عبدالمؤمن در ۲۷ رجب سال ۱۲۹۷ هجری قمری …

بیشتر بخوانید »

قرآن پیام جهانی و جاویدان

– تعریف قرآن بیگمان قرآن کلام خداوند است که به وسیله جبرییل امانت دار وحی بر حضرت محمد (ص) نازل گردیده. جبرییل پیشتر نیز آورنده ی وحی و پیام خداوندی برای پیامبران پیش از حضرت محمد ص بوده است. هرگاه برای رسول خدا وحی می شد در حالات او تغییراتی به وجود می آمد که افراد دور و بر ایشان …

بیشتر بخوانید »

چگونه از مطالعه و خواندن کتاب لذت ببریم ؟

نویسنده: عبدالحکیم محمدی ۱٫ در قدم نخست به این کلمه قرانی (اقْرَأْ) یعنی: “بخوان” خودرا شارژ ایمانی نمائیم چون دستور افریدگارمان است .وبرای قانع شدن بیشتر در مورد خواندن ، خوب است که این ایه قرانی رانیز زمزمه کنیم :ن ۚ وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَنون. سوگند به قلم! و قسم به چیزی که می‌نویسند!سوره قلم آیه۱ اینجاست که به اهمیت خواندن …

بیشتر بخوانید »

قطر؛ بازیگری فعال در تمام عرصه ها

فعالیت #قطر در تمام عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی، در حوزه‌ی منطقه و بین الملل، به خلقِ پرستیژ ویژه‌ای برای این کشور کوچک حاشیه‌ی خلیج فارس منجر شده است. ?تعدد اقدامات این کشور تنها در نوامبر سال جاری نشان از فعالیت و پویایی بی حد و مرز #قطر در عرصه‌ی بین‌الملل دارد. ?کمیته‌ی قطری بازسازی غزه در اواسط نوامبر …

بیشتر بخوانید »

مقدمه ای بر کتاب (حقوق و آزادی ها)

ماموستا ملا محمد ملازاده بسم الله الرّحمن الرّحیم به أستعین، علیه توکّلت و إلیه أُنیب الحمد لله ربّ العالمین، و صلوات الله و سلامه و برکاته علی إمام المرسلین سیّدنا محمد الأمین و علی آله  و صحبه و من تبعهم باحسان الی یوم الدین.   و بعد:   خداوند جلّ جلاله می فرماید:﴿ ‏یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ …

بیشتر بخوانید »

حکم اخذ وام با درصدهای مختلف از چهاردرصد گرفته تا بیست درصد و … چیست؟

ماموستا سید مصطفی محمودی هیچ شکی در حرمت خوردن ربا ودادن آن وهمچنین در گناه همکاری با رباخواران وحتی ربا دهندگان وجود ندارد و این امور به هدف جلوگیری از بوجود آمدن طبقات اقتصادی که ویژه ی اقتصاد آزاد وجهان سرمایه داری است،در مجموع قرآن وسنت،مُصّرح ومورد اتفاق علما است. اما آنچه مورد اختلاف است،مصادیق ربا واینکه چه معامله ای …

بیشتر بخوانید »