آخرین خبرها

کتاب

کتاب های تالیف و ترجمه شده استاد سلیمی

اسلام سیاسی، آری یا نه؟

اخیرا در ارتباط با اصطلاح «اسلام سیاسی» بگو مگوها و اظهار نظرهایی میان اهل دین و دانش بروز نموده است، اینگونه پیداست که زمینه ساز آن رویکرد تازه برخی از اعضای شورای مرکزی «جماعت دعوت و اصلاح» بوده است. از آنجا که تا کنون به متن آن رویکرد دست نیافته ام و تنها به صورت شفاهی آن را شنیده و …

بیشتر بخوانید »

گفت‌وگوی اختصاصی اصلاح وب با دکتر محمّد جهانگیری‌اصل درباب ترجمه‌های قرآن کریم توسّط دکتر عبدالرّحمن پیرانی و استاد عبدالعزیزسلیمی

اشاره: «محمّد جهانگیری اصل» متولّد ١٣۶۵ شهرستان اشنویه در نوار مرزی عراق و ترکیه، در سال ١٣٩۶ در مقطع دکتری رشته‌ی زبان و ادبیّات عربی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان(تبریز) پذیرفته شد. وی در ٣٠تیرماه ١٣٩٩ در مدّت‌زمان نسبتاً کوتاه (٢سال و ١٠ماه) از رساله‌‌‌ی دکتری تحت عنوان «نقد زبان‌شناختی ترجمه‌های معاصر فارسی قرآن کریم(مطالعه‌ی موردی ترجمه‌های عبدالرّحمن پیرانی و عبدالعزیز سلیمی)» دفاع نموده …

بیشتر بخوانید »

به مناسبت در گذشت علامه دکتر قرضاوی

بیوگرافی دکتر یوسف قرضاوی خاستگاه و تحصیلات دکتر یوسف قرضاوی در روستای صفت تراب مرکز محله الکبری در استان غربی مصر به دنیا آمد؛ به نوشته حافظ ابن حجر و دیگر نویسندگان، عبدالله بن حارث بن جزء الزبیدی آخرین صحابه ای که در مصر وفات کرده است در این روستا مدفون است. تاریخ ولادت قرضاوی مصادف با ۹/۹/۱۹۲۶ بوده است؛ …

بیشتر بخوانید »

گرسنگی معده _ گرسنگی مغز

هنگامی که گرسنه میشویم به دنبال تهیه غذا میرویم ؛هنگامیکه تشنه میشویم به دنبال آب میرویم !ما و سایر موجودات زنده از این نظر با هم مشترکیم اما آنچه بهما امتیاز انسان بودن بخشیده و میبخشد اینست که گرسنگی و تشنگی فکری را هم میفهمیم و این حس بیشتر زمانی به ما دست میدهد که از یک حداقل آگاهی و …

بیشتر بخوانید »

روزنامه نگار و پژوهشگر آلمانی:

اگر خوارزمی نبود، کامپیوتر و اینترنت هم نبود “ولفگانگ گونترلرش” رئیس تحریریه روزنامه آلمانی “فرانکفورتر آلگانیه تسایتونگ” در مطلبی در این باره نوشت: اگر نظریات “ابو جعفر محمد بن موسی خوارزمی” موسس علم جبر و لگاریتم و واضع فرمول های اصلی ریاضیات نوین نبود جهان امروز اینترنت و کامپیوتر را نمی شناخت. لرش با بیان این که پیشگامان ریاضیات نوین …

بیشتر بخوانید »

نحوه محاسبه و تعیین حق الزحمه مترجم کتاب

۱۳۹۹-۰۱-۲۳ اگر قصد دارید کتابی را برای ترجمه و چاپ به مترجم و ناشر سفارش بدهید، بایستی پیش از این کار، هزینه آن را برآورد کنید. بدین منظور لازم است که به سراغ مترجمان یا مؤسسات ترجمه بروید و با ناشران صحبت کنید تا بتوانید برآوردی از هزینه‌ها داشته باشید. روش آسان‌تر این است که به سایت‌های ترجمه و نشر کتاب مراجعه نموده و با استفاده …

بیشتر بخوانید »

همنشین یار مهربان

روایتی از زندگی مرحوم ماموستا ملاسعید سلیمی موسس اولین کتابخانه جوانرود؛مردی که همه عمر همنشین «یار مهربان» بود خبرگزاری کردپرس به مناسبت درگذشت مرحوم ماموستا ملاسعید سلیمی از خدمتگزاران خوش نام عرصه فرهنگ منطقه اورامانات و موسس اولین کتابخانه جوانرود، روایتی خواندنی از زندگی این شخصیت از زبان فرزند ایشان تهیه کرده که در ادامه می خوانید: پایگاه خبری تحلیلی …

بیشتر بخوانید »

چگونه از مطالعه و خواندن کتاب لذت ببریم ؟

نویسنده: عبدالحکیم محمدی ۱٫ در قدم نخست به این کلمه قرانی (اقْرَأْ) یعنی: “بخوان” خودرا شارژ ایمانی نمائیم چون دستور افریدگارمان است .وبرای قانع شدن بیشتر در مورد خواندن ، خوب است که این ایه قرانی رانیز زمزمه کنیم :ن ۚ وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَنون. سوگند به قلم! و قسم به چیزی که می‌نویسند!سوره قلم آیه۱ اینجاست که به اهمیت خواندن …

بیشتر بخوانید »

مقدمه ای بر کتاب (حقوق و آزادی ها)

ماموستا ملا محمد ملازاده بسم الله الرّحمن الرّحیم به أستعین، علیه توکّلت و إلیه أُنیب الحمد لله ربّ العالمین، و صلوات الله و سلامه و برکاته علی إمام المرسلین سیّدنا محمد الأمین و علی آله  و صحبه و من تبعهم باحسان الی یوم الدین.   و بعد:   خداوند جلّ جلاله می فرماید:﴿ ‏یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ …

بیشتر بخوانید »

مصاحبه با دکتر محمود ابراهیمی و آشنایی با شخصیت ایشان

مصاحبه با دکتر محمود ابراهیمی و آشنایی با شخصیت ایشان تهیه و تنظیم : برایه تی بار دیگر به خدمت استادی تلاشگر در عرصه ی علم و ادب رسیدیم تا قدردان زحمات دلسوز ایشان باشیم، مترجمی توانا که سالهاست با خدمت  صادقانه اش در دانشگاه و تعلیم و تربیت عزیران دانشجو و ترجمه کتابهای فقه و عقیده و اخلاق توانسته …

بیشتر بخوانید »

چگونه قدرت یادگیری و سرعت مطالعه رو بهتر و عمیق تر کنیم ؟

گونه قدرت یادگیری و سرعت مطالعه رو بهتر و عمیق تر کنیم ؟ بر اساس یافته های روانشناسی بسیاری از دانش آموزان نمیدونن چطور مطالعه کنند و برای همین بازده کافی ندارند ، درواقع این دانش آموزان نه به دلیل عدم هوش و استعداد کافی ، بلکه به دلیل عدم انتخاب شیوه ی مناسب مطالعه دچار چنین مشکلاتی میشن.در صورتی …

بیشتر بخوانید »

سواد چیست باسواد کیست؟

تعریف کلاسیک سواد توانایی خواندن و نوشتن است. اما بر اساس تعریف یونسکو شخص با سواد فردی است که تمام پارامتر های زیر را داراست: ١- سواد عاطفی: توانایی برقراری روابط عاطفی با خانواده، همسر و دوستان به نحو احسن ٢- سواد ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط و تعامل با تمامی اعضای جامعه (آداب معاشرت- روابط اجتماعی خوب) ٣- سواد مالی: …

بیشتر بخوانید »

دیه زن و مرد تساوی یا تفاوت؟

 دیه زن و مرد تساوی یا تفاوت؟   از رهگذر بررسی وسیع و فراگیر مسئله دیه زن در کتاب، سنت، آثار منسوب به صحابه و تابعین و نیز از طریق بررسی تناقض اجماع و قیاس در مورد این مسئله، اکنون با اطمینان کامل به این که دیه زن همانند دیه مرد است و هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند، به بیان …

بیشتر بخوانید »

افتتاح نخستین دانشگاه اسلامی در آمریکا

افتتاح نخستین دانشگاه اسلامی در آمریکا نخستین دانشگاهی که توسط مسلمانان برای آموزش مطالعات اسلامی در آمریکا تأسیس شده، سال تحصیلی جدید را آغاز کرد. ایکنا به نقل از پایگاه خبری «Todayszaman» گزارش داد: مراسم گشایش دانشگاه تحصیلات تکمیلی «ریسپکت» (احترام) که تا مقطع کارشناسی ارشد مطالعات اسلامی فعالیت می‌کند، با حضور نمایندگان ادیان مختلف از سراسر آمریکا برگزار شد. …

بیشتر بخوانید »